Se toacă prin maşină ceapa şi carnea. Se căleşte ca pentru musaca.
Se lasă la răcit, după care se pun ouăle, sarea, piperul, cimbrul.
Se aşează ½ din foi în tava emailată, unse sau stropite cu ulei între ele. Se pune compoziţia de mai sus, se aşează restul de foi, unse cu ulei. Se dă la rece (la frigider) ½ oră. Apoi cu un cuţit subţire se porţionează plăcinta după dorinţă, dar numai partea de deasupra pană la carne. Se stropeşte cu ulei, se dă la foc potrivit 20-30 minute. Se scoate şi se toarnă laptele dulce peste tot uniform, fără reţinere, deoarece îl va absorbi. Se dă din nou la cuptor pană se rumeneşte. (15-20 minute).
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii