Se intinde foaia pe fundul tavii tapetate cu hirtie. Se pregateste umplutura asa: se amesteca brinza sarata cu cea dulce (faramitate bine) cu 4 oua, zaharul, coaja de lamiie, esenta si eventual putin iaurt pt a rezulta o crema mai moale.
Se intinde peste foaie acesta crema iar deasupra asezam cea de-a 2-a foaie. Se unge cu putin unt si se introduce in cuptorul incins.
Se pregatese cea de-a 2-a crema asa: se bat bine ouale cu smantana (iaurt) si se toarna peste placinta 15 minute. Dupa ce a fost introdusa la cuptor se termina coacerea inca 15-20 min pana devine aurie.
Se pudreaza cu zahar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii