Se amesteca zaharul cu apa si se pun pe foc, pana se dizolva zaharul. Se fierb cam 5 min, pana se obtine un sirop. Se bat albusurile spuma tare, dupa care se adauga siropul fierbinte, treptat. Galbenusurile se bat cu un praf de sare si vanilie, apoi se adauga jumatate din compozitia cu albusuri. Se toarna si uleiul, treptat. Se adauga coaja de lamaie, zeama, praful de copt, si restul de albusuri. Din aceasta compozitie se iau 10 linguri si se pun peste branza. Stafidele se spala si se stropesc cu coniac. Se lasa un timp sa se patrunda bine, apoi se amesteca cu branza. In restul de compozitie se adauga faina, in ploaie, amestecand usor. Se pune 2/3 din compozitie intr-o tava dreptunghiulara, acoperita cu hartie de copt. Apoi se pune branza si deasupra restul de compozitie. Se coace timp de aprox. 45 min, la foc mic in primele 20 min, apoi la foc potrivit, pana se rumeneste frumos. Se pudreaza cu zahar pudra.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii