Blatul: Se freaca galbenusurile cu sare,zahar,ulei,lapte,bicarbonat si faina. Albusurile se bat spuma si se adauga peste celelalte ingrediente.optional puteti pune si putin din cojile rase. Aluatul obtinut se imparte in doua.luam o tava pe care o tapetam si punem prima foaie.
Umplutura: Branza este amestecata cu ou, zahar, mirodenii etc.
Punem umplutura in tava peste prima foaie si peste punem cealalta foaie.
Se da la cuptor la o temp. de 160-165 grade, cca 40-50 minute.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
PS: compozitia de branza este alegerea mea,nu aveam branza de vaci.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii