Din ingredientele aluatului se prepara un aluat moale nelipicios, se framanta si se lasa 1/2 de ora la odihnit.
Apa care se foloseste pentru obtinerea aluatului poate fii mai multa sau mai putina in functie de cum va iese aluatul,dupa ochi trebuie sa nu se lipeaska,daca se lipeste adaugati faina,daca e prea dur adaugati apa si framamtati pana se obtine un aluat nelipicios ca in video de mai jos.
Umplutura se perpara amestecand toate ingredientele, branza se rade sau se sfarama cu o furculita se adauga ouale si uleiul si este gata de folosit.
Urmati in continuare pasii din video care va prezenta procedura totala.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii