Galbenusurile se amesteca foarte bine cu pachetul de unt, se adauga zaharul, branza de vaci, vanilia si faina. Se amesteca bine apoi se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie, albusurile batute spuma,stafidele si razatura de portocale.
Se îmbraca tava cu hartie de copt,se rastoarna compozitia si se coace la foc mijlociu ( nu mare, dar nici mic) aproximativ 50 minute, se incearca cu scobitoarea pentru a vedea daca e coapta.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii