Se desfac foile de placinta si se pun cate una pe masa, una in stanga si una in dreapta. Se ung cu ulei si deasupra lor se pune o alta foaie de placinta care la randul ei se unge cu ulei, si tot asa pana se termina foile de placinta. Vor iesi doua placinte. Intr-un castron se pune branza, se amesteca cu grisul, faina, stafidele, zaharul, zaharul vanilat, ouale si coaja rasa de lamaie. Se amesteca bine si se pune in parti egale peste foile de placinta. Se intinde uniform peste foi, se ruleaza, se pune in tava unsa cu ulei, se ung si ele pe deasupra cu ulei si se baga la cuptor. Dupa ce s-au copt se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra vanilat, iar cand se racesc se taie.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii