Placinta cu branza de vaci

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Placinta cu branza de vaci

Ingrediente

  • -1 pachet de foi de placinta
  • -150g zahar (cine vrea mai dulce poate pune si mai mult)
  • -600g branza de vaci (era putin cam apoasa)
  • -50g gris
  • -30g faina
  • -50g stafide
  • -3 plicuri de zahar vanilat
  • -zahar pudra vanilat
  • -ulei
  • -3 oua
  • -coaja rasa de lamaie

Mod de preparare

Se desfac foile de placinta si se pun cate una pe masa, una in stanga si una in dreapta. Se ung cu ulei si deasupra lor se pune o alta foaie de placinta care la randul ei se unge cu ulei, si tot asa pana se termina foile de placinta. Vor iesi doua placinte. Intr-un castron se pune branza, se amesteca cu grisul, faina, stafidele, zaharul, zaharul vanilat, ouale si coaja rasa de lamaie. Se amesteca bine si se pune in parti egale peste foile de placinta. Se intinde uniform peste foi, se ruleaza, se pune in tava unsa cu ulei, se ung si ele pe deasupra cu ulei si se baga la cuptor. Dupa ce s-au copt se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra vanilat, iar cand se racesc se taie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise