Branza de burduf se amesteca cu 250 grame de smantana pana se formeaza o pasta. Tava pentru cuptor se unge cu unt si se aseaza jumatate din foile de placinta. Se adauga compozitia de branza si smantana peste foi, iar deasupra se aseaza restul foilor. Placinta se taie in triunghi de dimensiunea unei portii si se adauga peste restul de smantana. Se baga la cuptorul preincalzit la 150-170° pentru 40-50 de minute si se lasa pana cand aceasta se rumeneste.
Se scoate de la cuptor si se serveste, dupa preferinta, calda sau rece.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii