Se mixeaza toate ingredientele mai putin albusurile care se vor bate spuma si se vor agauga la sfarsit peste restul compozitiei, amestecandu-se cu mare grija.
Se-n tinde blatul in tava de la aragaz care a fost in prealabil unsa cu ulei dupa care se va adauga compozitia se adauga coaja de lamaie si pe deasupra placintei si se da la cuptor 50-60 de minute.
Inainte sa o scoatem de la cuptor incercam sa vedem daca este facuta, dupa care se scoate si se va lasa sa se raceasca. Se pudreaza si cand este la o temperatura potrivita se poate taia.
Pofta Buna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii