Placinta cu branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu branza

Ingrediente

  • 2 foi de plăcintă proaspete, marimea tavii: 27x27cm
  • 250 gr brânză proaspătă,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri de zahăr,
  • coajă rasă de lămâie și portocală,
  • vanilie,
  • un ou pentru uns.

Mod de preparare

Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se prepară compoziția de umplutură amestecând toate ingredientale. Se pune prima foaie în tavă, se adaugă umplutura, se pune a doua foaie. Se unge cu pensula cu ou bătut. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 gr timp de 30-40 min(depinde de cuptor)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise