Foile se pregatesc astfel: se amesteca laptele cu praful de copt si se da deoparte; ouale se bat impreuna cu zaharul pana ce compozitia devine ca o crema spumoasa si apoi se adauga laptele, uleiul si faina. Compozitia trebuie sa fie ca o smantana batuta, mai groasa. Se unge cu unt o tava cu peretii inalti, se pune jumatate din compozitia de foi , se intinde pe toata suprafata tavii si se da la cuptor pentru 10 minute, pana se intareste putin.Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele necesare ,cu ouale batute spuma . Se scoate tava din cuptor, se toarna umplutura peste foaia din tava, se niveleaza si se pune apoi cealalta jumatate a aluatului. Se intinde cu o lingura, usor, pentru a nu se amesteca cu branza. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos, apoi se lasa sa se raceasca in tava. Se taie cand s-a racit si se serveste pudrata cu zahar pudra deasupra.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii