Se separa galbenusurile de albusuri si se pun la robot doar albusurile cu putina sare si se mixeaza pana se fac spuma.
Se separa galbenusurile de albusuri si se pun la robot doar albusurile cu putina sare si se mixeaza pana se fac spuma.
Se pun galbenusurile cu zaharul si se miexaza separat cu mixerul, se adauga si uleiul, se pune totul intr-un vas mai mare, acolo va fi toata compozitia la final, se adauga esenta de vanilie, gemul de gutui, ghimbirul si se omogenizeaza.
Se pune faina de grau intr-un vas, peste ea se adauga praful de copt si turmericul, se amesteca si se toarna peste compozitia de galbenusuri si se continua mixarea pana la incorporarea completa.
Se toarna albusurile spuma peste compozitie si se amesteca usor cu o paleta de sus in jos.
Se pune hartie de copt in vasul de la crock pot si se toarna compozitia in vas, se pune capac si se fixeaza butonul la functia High pentru doua ore.
Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de 30 secunde.
Se scoate prajitura din vas cu ajutorul hartiei de copt, se lasa sa se racoreasca si se pun deasupra cateva linguri de peltea de gutui, se orneaza cu frisca. Sa aveti pofta, dragilor la o reteta cu aroma de toamna.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii