Preparam umplutura astfel:amestecam branzica cu 4 oua zaharul si 100 g de smantana, dupa care vom lua cate o foaie din pachet si vom pune branzica pe jumatate de foaie si cu cealalta o acoperim si apoi o strangem(o incretim)si o asezam in tava unsa in prealabil si asa continuam cu fiecare faoie pana terminam umplutura.Amestecam smatana ramasa cu cele 6 oua si o turnam peste foi si le dam la cuptor pana se rumeneste.Dupa ce o scoateti din cuptor o lasati sa se raceasca o taiati si pudrati cu zahar.Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii