Condimenteaza pestele cu sare, piper, ulei de masline si vin alb si lasa-l la marinat pana pregatesti legumele.
Pune intr-o tigaie incapatoare ulei de masline, adauga ceapa taiata solzisori, usturoiul taiat rondele si lasa putin la calit pana se inmoaie.
Adauga ardeiul gras rosu si verde taiat fasii, apoi rosiile taiate cuburi si lasa pe foc 5 minute.
Pune rosiile in bulion in tigaie si lasa sa mai dea cateva clocote.
Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si foi de dafin.
Pune pestele intr-o tava si toarna peste el sosul de rosii, iar deasupra asaza feliile de lamaie.
Pune tava in cuptor pentru 20- 30 de minute.
La final presara deasupra patrunjel tocat si poti servi cu mamaliguta.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii