Pestele spalat, portionat, pudrat cu sare, trecut prin faina se prajeste cate 1-2 min pe fiecare parte, apoi se scoate pe o farfurie.
In cratita cu 3-4 linguri ulei de la prajit daca este curat,se pune ceapa tocata marunt, putina sare, 2 cani cu apa si se lasa sa fiarba acoperit pana scade si ceapa este bine fiarta; se adauga rosiile pasate cu furculita, pasta de ardei, dafinul, vinul iar dupa eliminarea alcoolului se adauga pestele se potriveste sosul dupa gust apoi se lasa vasul la cuptor 30 minute.
Se serveste cu mamaliguta si lamaie inghetata rasa cu tot cu pulpa,peste peste.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii