Se prajeste pestele in putin ulei pe ambele parti( dar mai putin , nu ca pentru mancat ) se scoate pe o farfurie.
In uleiul ramas, se pune ceapa taiata soljisori si se amesteca pana se moaie , apoi se adauga ardeiul taiat se prajeste si el cca.5 minute, apoi se adauga rosiile , sarea, piperul ( dupa gust).
Intru-n ceaun mai mare (sau intr-un ,,tuci'' sau o tigae mai mare) se pune pestele, peste el se rastoarna ceapa, ardeiul,rosiile si se toarna borsul, cam cat sa acopere tot.
Se pune la foc mic cam 15-20 minute.
Gustam , cine vrea adauga un ardei iute, marar,patrujel si abia acum punem capac la vasul in care gatim pestele.
Cand gatim peste, nu punem capac la vas decat la sfarsit

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii