Ardeii kapia se pun la copt,apoi se curata d coaja,cotoare si seminte.Ceapa se taie inele si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei.
Cand ceapa s-a inmuiat,se adauga ardeiul colorat taiat julien,iar cand si el s-a calit,se pun bulionul,sucul de rosii si fasolea,apoi se stinge totul cu vin.
Usturoiul feliat subtire si patrunjelul tocat marunt se amesteca cu sare si piper intr-un vas,iar prin aceasta compozitie se trec ardeii coptii stropiti cu putin ulei.
Surplusul de usturoi si de verdeata se pune peste plachia de fasole si se mai fierbe cateva minute pana se leaga sosul,apoi se serveste peste ardeii coptii.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii