Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii.
Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu putin ulei, sare, piper dupa gust, acoperim cu o folie de aluminium si dam la cuptor, la 180 de grade C, 15-20 de minute pana legumele se inmoaie.
Pestele este fraged, nu trebuie sa se coaca mult.
Dupa ce legumele s-au inmuiat, adaugam vinul, putin otet si bulionul, amestecam legumele bine sa cuprinda totul si adaugam pestele pe care l-am sarat si piperat putin. Este bine de pus peste peste o parte din legume si dam din nou la cuptor, ptr 15-20 de minute, pana totul s-a rumenit frumos.
Se poate servi caldut sau rece cu bagheta proaspata!
Foarte gustos!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii