Pui faina intr-un lighean si o amesteci cu drojdia desfacuta in apa,un pic de sare si putin ulei pana obtii un aluat usor de framantat.Lasi aluatul la dospit la caldura.Tai toate legumele fasii subtiri iar cascavalul il razi pe razatoarea cu ochiuri mari.Din aluatul crescut intinzi o foaie pe care o asezi in tava unsa cu putin ulei/untura.Ungi aluatul cu bulion.Pui amestecul de legume apoi presari cascavalul.Pui tava in cuptorul incins.O lasi cam 30 de minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii