Pui faina in lighian si o amesteci cu drojdia desfacuta in apa,putina sare si putin ulei,pana obtii un aluat usor de framantat.Lasi aluatul la dospit la caldura pana creste.Tai toate legumele fasii subtiri,iar cascavalul il dai la razatoare cu ochiuri mari.Din aluatul crescut intinzi o foaie pe care o asezi in tava de pizza,unsa cu putin ulei.Ungi aluatul de pizza cu pasta de rosii.Pui amestecul de legume si masline,apoi presari cascavalul.Pui tava in cuptorul incins si coci pizza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii