Coca se prepara amestecand apa,drojdia,uleiul,sarea si faina cat cuprinde.Cand aluatul a crescut se intinde intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se unge cu pensula cu ulei blatul;apoi se stropeste cu ketchup.
Se calesc in putin ulei 3 cepe taiate solzisori si ciupercile taiate feliute.Dupa ce s-au calit se adauga o lingura de pasta de rosii si o lingurita de piper se amesteca si se mai lasa 1 minut la foc;apoi se lasa sa se raceasca.
Cand s-au racit se intind pe blat peste care se aseaza maslinele fara samburi,1 ceapa taiata solzisori,rosii taiate felii subtiri si ardei gras taiat fasii.Acestea din urma(maslinele,ceapa,rosiile si ardeii)se pun astfel incat sa acopere toata suprafata blatului.Apoi se stropeste cu putin ulei si ketchup si se adauga sare si piper.
Se lasa la cuptor aproximativ o ora.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii