Blatul: Peste cubuletul de drojdie,se adauga apa calduta,sare,margarina si faina.Se amesteca pana se obtine un aluat potrivit de tare se lasa la dospit la rece.Dupa cca. 1/2ora se scoate blatul de la rece,se da drumul la cuptor(focul potrivit).Se intinde blatul cu sucitorul si se aseaza in tava de la cuptor sau forme pentru pizza, se inteapa cu o furculita dupa care se adauga ouale batute cu branza rasa si mirodeniile(ca o omleta)se intinde pe blat,apoi se adauga ceapa taiata rondele,salam,carnaciori,ciuperci,masline,ardei taiati feliute sau rondele,rosii rondele,apoi se mai rade un strat de branza pe deasupra pentru decor si se introduce la cuptorul incins in prealabil.Dupa cca.20 de minute se scoate din cuptor si se serveste cu sosul picant sau dulce,dupa preferinta.Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii