Intr-un castron se pune faina, drojdiuta maruntita, uleiul, sarea, oregano si se toarna apa calda, se amesteca cu o lingura de lemn si apoi se framanta putin cu mainile. Se lasa la dospit 30 min. apoi se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei. Se unge aluatul cu bulion si se aseaza umplutura deasupra. Se coace la foc potrivit cam 30 -45 min. Se taie si se serveste calda cu Ketchup .
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii