Blatul: se amesteca faina, sarea si drojdia. Peste aceata parte uscata se pune cimbru, oregano si chimen. Adaugam laptele caldut si incepem sa framantam pana obtinem un aluat bun. Spre finalul framantatului picam si uleiul si omogenizam. Lasam blatul la dospit cca 30 min. la loc cald. Cand este gata intindem cu mana aluatul pana obtinem o foaie buna. Intr-o tava asezam foaie de copt. Asezam aluatul in tava.
Punem pasta de rosii, feliile de salam si punem tava in cuptorul preincalzit pentru 7-8 minute. Scoatem tava, adaugam cascavalul taiat feliute. Deasupra se pune chimen. Se da cuptor pentru alte 15 minute.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii