1.Se prepara aluatul de pizza din ingredientele date si se lasa sa creasca la cald.
2.Se fierb ouale si se taie felii.
3.Se pregateste un sos din rosiile din conserva, la care se adauga sare(dupa gust), boia si ulei de masline, cca. 2 lingurite.
4.Se curata vinetele de coaja si se taie jullien. Ceapa se toaca fin si se caleste in ulei de masline. Se adauga vinetele, ardeii taiati felii si caperele. Se lasa cateva minute sa se patrunda, amestecand mereu. Legumele trebuie sa fie al dente.
5.Se pune aluatul de pizza in tava unsa cu ulei de masline. Se impunge suprafata aluatului cu o furculita, apoi se pune amestecul de rosii si se lasa la crescut inca 20 de minute,la cald. Se coace 20 de minute in cuptor preincalzit(250*C). Se scoate aluatul si se garniseste cu legume, oua fierte, mozzarella traiata rotocoale sau bastonase si cateva frunze de busuioc. Se mai coace 10 minute.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii