Se pune apa calduta (37-40 °C) intr-un castron unde dizolvam drojdia, zaharul si sarea. Se adauga 1,5 cani de faina, se framanta, iar restul de faina se pune putin cate putin pana cand coca nu se mai lipeste de maini. Se pune undeva sus (pe dulapul suspendat), la caldura, sa creasca cam 60-90 minute.Se amesteca sosul de rosii cu oregano si piper. Se taie friptura, baconul, ciupercile, maslinele. Se rade cascavalul. Se amesteca toate ingredientele (exceptie sosul de rosii) cu un ou.Se intinde o foaie de 3-5 mm grosime si se fac dreptunghiuri (de exemplu 15 × 10) care se ung cu sosul de rosii. In fiecare dreptunghi, de-a lungul, se pune amestecul, se ruleaza. Se ung cu oul batut. Tava se unge cu ulei. Se dau la cuptor, la foc mediu, 25-35 de minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii