Cele 4 oua se amesteca cu uleiul, ketchup, faina, se adauga sare si piper dupa gust. Se taie marunt salamul, parizerul, ciupercile, se rade branza telemea, se taie maslinele. Dupa cum am spus, ingredientele sint optionale dupa gustul fiecaruia.
Se amesteca toate cu aluatul impreuna. Se toarna intr-o tava obisnuita unsa cu ulei si tapetata cu faina, deasupra se pune brinza topita (la sul) si se taie rondele rosii, care se pun peste aluat. Se introduce la cuptorul incalzit dinainte cu vreo 5-10 min. si se lasa la copt 25-30 min., depinde de cuptorul fiecaruia. Se poate uita intre timp daca aluatul este facut, sa nu fie moale. Cind este aproape gata, se poate rade si cascaval, iar dupa aceea tava mai poate fi introdusa in cuptor inca vreo 2 min. Se scoate si se mai poate pune ketchup deasupra, se taie dupa gustul fiecaruia.
Pofta buna! Este foarte satioasa si foarte buna cind vrei sa faci ceva foarte repede. Se poate servi cu un pahar de bere rece!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii