Intr-o tava punem hartie de copt. Ungem hartia cu putin unt topit. Asezam in tava feliile de paine taiate mai subtiri. Asezam paine si in locurile goale dintre felii. Cu ajutorul unei pensule ungem feliile de paine cu unt topit, apoi cu pasta de rosii. Peste paine asezam feliile de muschi, maslinele maruntite si feliile de cascaval.
Introducem tava in cuptorul incins pentru 15 minute. Intre timp batem ouale si dam pe razatoare putin cascaval.Scoatem tava din cuptor, turnam ouale batute, presaram cascavalul ras si putin oregano si introducem din nou tava la cuptor pentru 10 minute.
Eu am folosit 6 felii de paine,6 de muschi, 11 de cascaval si 2 oua.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii