pizza quatro stagioni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g aluat de paine pt pizza
  • 2 ling de ulei
  • 300 g ciuperci
  • 200 g de anghinare in ulei
  • 4 felii de sunca york
  • 125 g mozzarella
  • 200 ml sos de rosii
  • 100 g masline negre
  • 4 ardei in ulei
  • piper negru macinat

Mod de preparare

se incalzeste cuptorul la 180 grade .se curata ciupercile si se taie felii.se taie in 4 anghinarele si se scurg de ulei.se taie sunca in bucati mari si mozzarellla in felii subtiri.aluatul se aseaza in 2 tavi rotunde de 30 cm care au fost presarate cu faina.aluatul se unge cu pitin ulei apoi se toarna sosul de rosii,apoi se adauga ciupercile,anghinarele,sunca,maslinele,ardeii si mozzarella.se adauga sare si piper .se lasa la cuptor timp de 15 min.pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise