lc-lingurita cafea/ceai
ls-lingura supa
Ingredientele uscate se amesteca bine impreuna, se adaoga uleiul si apa si se framinta un aluat maleaabil care se puna la dospit ca 30 min.
Cu acest aluat se prelucreaza baza pizzei sub forma dorita si se mai lasa sa dospeasca in tava ca. 10-15 min. si se pune peste aluat ce ingrediente se doresc.
Se coace la 220°C pentru ca 12-15 min.
~~~~~~~~~~~
Eu am cumparat la sticla tomate pasate-\"bio\" cu un gust si o culoare \"excelente\".Am amestecat cu ceva oregano si sare si am folosit ca sos.
Pentru ca marginea pizzei sa fie mai gustoasa si sa arate optic mai bine, amestecati in ceva ulei de masline usturoi zdrobit cu putina sare si ungeti marginile pizzei, dupa ce acesta a fost scoasa din cuptor.
http://leckereien.blogspot.com/2010/02/pizza-pizzta-pizza.html#links
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii