Painea se inmoaie in lapte, daca este foarte uscata, apoi se aranjeaza intr-o tava. Feliile de paine se ung cu sos de rosii. Deasupra se imprastie salamul si cascavalul taiat bucati. Optional se garniseste cu felii de ardei si frunze tocate de oregano sau busuioc.
Se da la cuptorul preincalzit la 200° pentru 5-7 minute (pana cand cascavalul se topeste si se rumeneste un pic).
La servire se stropeste cu un pic de ulei de masline.
Pofta s-aveti!
Alte retete delicioase gasiti pe blogul The Green Foot!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii