O tava se unge cu ulei,feliile de paine se dau prin apa si se aseaza in tava una langa alta.Se dau la cuptor pentru 5 min.Se prepara sosul:pasta de tomate se amesteca cu sare,piper,oregano si busuioc si se intinde peste feliile de paine din tava.Se aseaza cascavalul felii,salamul feliute,sunca taiata marunt,ardeiul taiat rondele,rosiile feliate,ciupercile feliate .se pune cascaval razalit si branza telemea razalita,se adauga maslinele se mai presara putin busuioc si oregano si se da la cuptor se se coaca.Cand e gata se scoate si se serveste fierbinte cu ketchup.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii