Lasam aluatul pentru pizza sa se decongeleze(sau il framantam noi, daca dorim) ,apoi il punem pe o suprafata plana, unsa cu putin ulei.
Cascavalul si salamul le taiem cubulete mici.
Ungem aluatul cu ketchup si sos BBQ, presaram pe el cascavalul si salamul taiat si apoi framantam pina se amesteca bine toate.
Intinem apoi aluatul cu sucitoarea, subtire cam de jumatate de centimetru si cu ajutorul unui pinten il taiem fasii de 1- 1,5 cm latime.
Rulam fasiile de aluat pe betele de frigaruie si le asezam apoi in tava de copt in care am pus o foaie siliconata ( hartie de copt).
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade, pentru aproximativ 12-15 minute, pina se rumeneste pizza.
Scoatem tava din cuptor, dupa ce pizza este coapta si o servim alaturi de ketchup sau sos BBQ.
Pofta mare sa aveti !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii