Pizza iute cu salam

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sos
  • 500 gr rosii in bulion
  • 10 gr zahar
  • 2 gr oregano
  • 2 gr busuioc
  • 30 ml ulei masline
  • 5 gr sare
  • topping
  • 400 gr mozzarella
  • 200 gr salam iute
  • 200 gr salam de porc
  • 200 gr carnati picanti
  • 10 ml ulei
  • 2 ardei iuti
  • 2 gr piper

Mod de preparare

Rosiile in bulion se mixeaza pana devine un piure, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se adauga zaharul, oregano,busuiocul si uleiul.

Salamul iute si cel de porc se curata de membrana, apoi se taie felii subtiri, carnatii picanti se taie pe diagonala in felii, mozzarella se rade, iar ardeiul iute se feliaza subtire.

Blaturile de pizza se aseaza in tavi unse cu ulei, desupra se pune sosul de rosii si mozzarella si se acopera altrenand felii de salam , carnaciori si ardei iute.

Pizza se presara cu piper si putina mozzarella, apoi se coace 7-8 minute in cuptorul incins la 280 grade C.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise