Pizza in caserola

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa
Pizza in caserola

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 300 g faina,
  • 200 g faina manitoba (e o faina americana daca nu o gasiti puneti faina 000)
  • o lingura ulei de masline extravirgin,
  • un cubulet de drojdie amestecat cu o lingurita de zahar si 350 ml apa calduta,
  • sare.
  • Pentru pus deasupra:
  • suc de rosii,
  • mozzarella,
  • salam,
  • ardei copti,
  • masline.

Mod de preparare

Puneti intr-o caserola cu capac ermetic tip tupperware de marime medie toate ingredientele pentru aluat, inchideti cu capacul si agitati in sens rotatoriu pana se simte ca sunt amalgamate si dupa pentru 20 de secunde de jos in sus. Deschideti si cu o lingura adunati aluatul de pe capac si peretii vasului, acoperiti cu capacul dar nu inchideti de tot si puneti la loc cald, puteti acoperi cu o paturica. Dupa 30 de minute varsati aluatul care e moale intr-o tava unsa cu ulei si cu mana unsa de ulei il intindeti delicat. Lasati inca 15 minute si dupa intindeti usor sucul de rosii. Piscati usor aluatul ca sa se faca niste adancituri. Si acum puneti ce doriti si introduceti tava in cuptor la 180 de grade timp de 20 de minute. E imposibil sa nu ai un rezultat perfect chiar si penrtu cine nu a mai fact pizza in viata ei.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise