Amesteci toate incredientele pentru aluat si il framanti bine il lasi la dospit 15-20 minute pe un tocator tai bucati mici salamul uscat, kaizerul si branza gorgonzola. Dai branza telemea pe razatoare mare. Intr-un bol amesteci branzeturi cu bulion si galbenusurile cureti de seminte ardei , i speli si ii tai fidelute presari faina pe masa de bucatarie , intinti aluatul cu ajutorul unui sucuitor si intinxi in misloc compozitia de branza, pui salamul la uscat , kaizerul maslinele verzi fara samburi si impaturesti aluatul . Dai pizza la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei pentru 35-40 de minute
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii