Aluatul:
Inmuiem drojdia in apa,dupa care o adaugam peste faina,apoi adaugam si celelalte ingrediente si framantam bine.Dupa care lasam la dospit 2 ore,int-un vas acoperit cu un prosop si la caldura.
Sosul:
Taiem rosia cubulete si ceapa marunt,dupa care adaugam pasta de tomate,sare,piper si oregano si lasam sa fiarba,dupa care se lasa la racit.
Dupa ce aluatul a dospit,il luam,il impartim in doua si intindem o foaie,dupa care il punem intr-o tava unsa cu ulei.Peste aluat punem sos ,dar nu mult,ca sa lase aluatul sa respire,cam ca in poza de alaturi(nu am avut poza facuta asa ca am pus una de pe net).Apoi punem cascaval,salam,apoi iarasi cascaval,dupa care batem oul si il imprastiem peste cascaval,dar sa fie bine uniformizat.Apoi se baga la cuptor!!
Pofta buna!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii