Pizza hawaiiana

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 blaturi de pizza din comert, 23 cm diametru
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 400 g rosii decojite la conserva
  • 150 g mozzarella
  • 4 felii de sunca
  • 2 felii de ananas (din conserva)

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 220 grade Celsius, nivelul 6 la cuptorul pe gaz. Se indeparteaza ambalajul de la blaturile de pizza, se asaza blaturile pe o tava mare si se ung cu ulei de masline pe deasupra.

2. Deschide si goleste conserva de rosii si pachetul de mozzarella.

3. Taie branza, feliile de ananas si sunca in bucati mai mici.

4. Se pun rosiile pe blaturile de pizza, apoi branza, sunca si la sfarsit delicioasele bucati de ananas.

5. Se lasa la cuptor pentru 10-12 minute sau pana cand mozzarella se topeste si pizza este calda si aburinda.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise