Pui faina si cu drojdia dizolvata in apa, cu praful de sare si margarina.Le framanti. Dupa ce l-ai framantat, il intinzi pe un fund si faci coca pentru pizza. Ungi tava cu ulei si pui o foaie de hartie (atat cat sa nu stea pizza pe fundul tavei) si pe foaie aruncati putina faina si puneti coca in tava. Pana cand taiati alimentele pe care le puneti pe pizza, tava trebuie pusa la caldura. Cum ati terminat de taiat alimentele, ungeti coca cu pasta de tomate si puneti alimentele. O dati la cuptor la foc mic pentru 45 minute.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii