Se framanta aluatul si se lasa la dospit pana terminam de taiat mezelurile
Se taie mezelurile cat mai marunt se adauga cupercile, branza (taiata cubulete) si porumbul(+ oul daca vreti sa puneti)
In tava mare de la aragaz am unso cu putin ulei si am intins aluatul, am pus un pik de keciup si am adaugat compozitia
Pe deasupra am razalit branza si am pus cateva feli de kaizer
Se da la cuptor pana se coace aluatul ~20 min (verificati cu o scobitoare)
POFTA BUNA :)
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii