Se face un aluat dospit din ingredientele de mai sus, se intinde o foaie ce se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Peste foaia de aluat se pune putin sos de rosii, apoi se aseaza feliile de carnaciori, sunca de pui si feliile de salam. Se presara casul ras, apoi se pun rondelele de ardei si maslinele. Se decoreaza cu putin sos de rosii.
Se coace la cuptor cca 30 min.
Se serveste cu sos de rosii dulce sau picant.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii