1 Într-o cana gradata, se presara drojdia peste apa calda. Se Iasa sa stea 5 minute, sa se dizolve. Într-un castron mare, se amesteca faina, malaiul, boiaua iute, chimionul si sarea. Se adauga amestecul de drojdie, sucul de morcovi si 2 linguri de ulei. Se scoate pe o suprafata presarata cu faina si se framânta 7-10 minute, pâna când aluatul e uniform si elastic.
2 Se scoate aluatul Într-un castron mare uns cu ulei, se acopera cu un servet umed si se iasa la cald 1 1/2 ore, sau pâna când aluatul isi dubleaza volumul. Se mai framânta si se imparte in doua. Se acopera si se iasa 15 minute.
4 Într-un castron, se amesteca ardeii, ceapa, porumbul si oregano cu restul de 1 lingura de ulei.
5 Din fiecare portie de aluat se face o foaie cu diametrul de 25 cm si se asaza pe o hârtie de copt neunsa. Se pun deasupra brânza si legumele; se iasa 20 de minute. Se preincalzeste cuptorul la 230°C.
6 Se coc 20-25 de minute schimbând pizzele intre ele la jumatatea intervalului, pâna devin crocante.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii