Tapetam tava de aragaz cu hartie de copt si o ungem cu ulei. Intr-un bol, punem laptele si trecem feliile de paine prin lapte rand pe rand (doar le trecem, nu le inbibam prea mult) si tapetam toata suprafata tavii cu ele. In restul de lapte, adaugam 2 oua crude, batem bine si turnam compozitia uniform peste feliile din tava. Punem tava in cuptorul incalzit, la foc mare, timp de 10’, pentru formarea crustei care leaga feliile de paine intre ele si formeaza astfel blatul. Intre timp pregatim ingredientele din pizza. Taiem, ardeii, oule fierte,ciupercile, maslinele, sunca si cascavalul in feliute. Scoatem tava din cuptor si acoperim blatul cu ketchup, dupa care repartizam uniform in straturi suprapuse ingredientele astfel : cuperci, ardei, oua fierte, sunca, masline, cascaval, ketchup si la final smantana. Introducem pizza in cuptor, la foc mediu, aprox. 25’.
Scoatem tava si o lasam cam 10’ sa se racoreasca, apoi tragand de hartia pergament, mutam pizza din tava pe un platou mare, indepartam hartia, portionam si servim pzza delicioasa.
Pofta buna !
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii