pizza DIAVOLA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g aluat de paine pt pizza
  • sare
  • 2 ling de ulei
  • 1 ceapa
  • 125 g mozzarella in felii
  • 200 sos de rosii
  • 75 g salam picant
  • 1 ardei mare rosu iute

Mod de preparare

se incalzeste cuptorul la 180 grade.se prepara aluatul asezandu-l in 2 tavi de 30 cm rotunde presarate cu faina.se unge aluatl cu putin ulei,apoi se aduga sosul de rosii.se acopera cu feliile de salam picant,taiat marunt si mozzarella.se condimenteaza cu sare si piper si se da la cuptor 20 min.pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise