Se face aluat din faina cu drojdia muiata in laptele caldut. Cand s-a omogenizat lasam la crescut pentru jumatate de ora. In acest timp taiem felii subtiri salamul, carnatii si kaiserul. Gogosarii ii taiem felii lungi. Oul se bate spuma impreuna cu mustarul si sucul de rosii.
Intindem paine in strat subtire si presaram carnatii, salamul si kaiserul. Stropim cu oul batut toata suprafata pizzei si adaugam branza topita rupta bucatele.
Se lasa la foc iute timp de 15 minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii