Aluat :
Intr-un bol am pus faina sarea si uleiul
Intr-un bol micut se adauga apa calduta zaharul si drojdia, are se lasa putin sa se aseze sa creasca in jur de 10 minute, dupa cele 10 minute se adauga peste faina si se amesteca usor cu o lingura de lemn , se poete sa va mai trebuiasca putina faina ,mai puteti adauga daca e necesar,dupa aia se scoate pe masa de lucru pe care o presaram cu faina si o framintam in jur de 5 minute , aluatul se pune in bol acoperit si se lasa la cald in jur de 30 de minute
Pizza:
Aluatul l-am impartit in doua si am intins cu sucitoarea dupa forma tavi, eu am folosit tava patrata.
Pasta de rosii se amesteca cu uleiul si ungem aluatul bine bine cu el, dupa aia punem felilutele de salam peste, porumbul, masline, ardei taiati cubulete si presaram din belsug cu cascaval si taiem rosiile cherry in doua si le asezam peste cascaval.
Daca faceti si voi in tava normala patrata, puneti pe ea o folie de aluminiu ca sa nu se prinda.
O dam la cuptor pentru 30 de minute.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii