Blatul
Se amesteca faina cernuta cu drojdia instantanee 1 minut, apoi se adauga se celelalte ingrediente; se prepara o coca.
Se lasa sa creasca cel putin o ora.
Se framanta din nou si se imparte in doua.
Se intind 2 foi care se aseaza in 2 tavi de aluminiu cu diametrul de 32 cm unse cu ulei.
Umplutura
Ceapa se taie marunt si ardeiul verde julien.
Crenvurstii se taie rondele subtiri.
Se incinge uleiul de masline si se adauga ceapa; cand devine sticloasa se adauga ardeiul verde, sarea si condimentele si se calesc la foc iute cca 10 minute; se adauga ciupercile si rondelele de crenvursti si se mai lasa la foc mediu 5 minute.
Se aseaza umplatura pe blatul de pizza si se repartizeaza uniform.
Rosiile se taie in jumatati si apoi se feliaza; se aseaza peste umplutura si se presara cu maslinele.
Se rade cascavalul deasupra rosiilor.
Se lasa in tava inca 15 minute ca sa mai creasca.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade 15 minute; se aprinde cuptorul de sus si se lasa cateva minute pana ia o culoare aurie.
Se scoate pe un platou si se presara cu frunze de rucola si varza rosie taiata fideluta.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii