1. Drojdia se inmoaie in apa calduta apoi se toarna peste faina impreuna cu sarea, uleiul si margarina. Se framanta bine si se lasa la crescut 40 minute.
2. Dupa ce a crescut aluatul se imparte in doua si se aseaza in forme de pizza.
3. Peste aluat se pune sucul de rosii amestecat cu oregano si busuioc. Peste sucul de rosii se pune tonul scurs de ulei si peste ton, ceapa taiata feliute. Peste acestea se pune sunca presata taiata fasii, apoi mozzarella rasa. Peste mozzarella se pun maslinele. Se da la cuptor 20 minute la foc potrivit.
Pofta Buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii