Blatul:
Drojdia o amestecam cu zaharul pana se divolza.
Apa minerala o incalzim putin cat sa fie calduta.
Intr-un bol punem faina, uleiul si drojdia.
Amestecam usor cu mana si turnam cate putina apa minerala.
Punem sarea, mai adaugam apa pana obtinem un aluat nelipicios dar usor de modelat, ca o plastelina. De acum il mai framantam 2-3 minute.
Il acoperim cu un prosop si il dam la loc caldut sa dospeasca.
Topping-ul:
Maslinele le taiem rondele.
Ciupercile le spalam si le facem feliute.
Cascavalul il dam pe razatoarea mica.
Sosul de rosii il amestecam cu putin busuioc si oregano uscat.
Dupa ce a dospit aluatul il rupem in doua.
Luam o bucata si intindem cu sucitorul o foaie subtire pe care o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem foaia cu sosul de rosii, presaram putin cascaval ras, punem ciupercile, apoi tonul bucatele.
Venim cu boabele de porumb peste, rondelele de masline, apoi restul de cascaval.
Introducem tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita pana pizza se rumeneste frumos si este coapta.
O scoatem, o lasam 3-4 minute sa se racoreasca si o servim.
Cealalta bucata de aluat fie o faceti la fel fie cum alt topping, cum doriti!
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii