Pizza cu sparanghel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pizza cu sparanghel

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • * 250 g faina
  • * 10 g drojdie
  • * un varf cutit sare
  • * 1 lingura ulei de masline
  • * 1 /2 lingurita oregano si busuioc uscat
  • * 100 ml apa calduta
  • Pentru pizza
  • * 50 g sparanghel verde
  • * 100 g mozzarella
  • * 100 g rosii cherry
  • * 50 g porumb boabe
  • * 1 ceapa rosie
  • * sos de rosii

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de moale.

Aluatul trebuie sa se desprinda de pe vas si sa fie elastic.

Se intinde aluatul pe masa de lucru cu degetele de la mijloc spre margine, apoi se pune in tava.

Se lasa in tava cateva minute sa creasca, intre timp se pregatesc legumele.

Legumele se spala si se taie felii subtiri.

Sparanghelul verde se curata si se pune in apa firbinte cu un pic de sare de mare si otet si se fierbe timp de 3-4 minute.

Peste aluat se intinde sosul de rosii, mozzarella, se aseaza sparanghelul, rosiile cherry, ceapa rosie, boabele de porumb.

Se da tava la cuptorul preincalit la 220 grade si se coace timp de 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise